Λιπογλυπτικη

Η λιπογλυπτική είναι η πιο εφαρμοσμένη μικροεπέμβαση της Πλαστικής Χειρουργικής. Εύκολη, γρήγορη και με άριστα αποτελέσματα, διαμορφώνει ένα σώμα, ανδρικό ή γυναικείο, σύμφωνα με τις δικές του συντεταγμένες.

Σε τι υπερτερεί η λιπογλυπτική;

Το σημείο υπεροχής της σαν μικροεπέμβαση το έχει στο ότι δεν κάνει αδυνάτισμα αλλά αφαίρεση των λιποαποθηκών, δηλαδή τοπικό πάχος, σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος υπάρχει. Η εξέλιξή της και ο εκμοντερνισμός της στον τρόπο που γίνεται η λιπογλυπτική, έχει σαν αποτέλεσμα να αξιολογούνται και να εφαρμόζονται όλες οι καινούριες τεχνικές για τη γρήγορη εφαρμογή και το άμεσο αποτέλεσμα.

Πόσο γρήγορα θα δω το τελικό αποτέλεσμα;

Το αποτέλεσμα είναι άμεσα και η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες γίνεται μετά απο σχεδόν 2 ώρες. Μια ενημερωτική επίσκεψη με τον πλαστικό χειρουργό του COSMETIC MEDICINE θα σας λύσει όλες τις απορίες σχετικά με το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Λιπογλυπτική: Ποια η διαδικασία;

Η όλη διαδικασία δεν απαιτεί γενική νάρκωση, δεν χρειάζεται νοσηλεία σε κλινική και δεν υπάρχουν μετεγχειρητικές επιπλοκές. Εφαρμόζεται αποκλειστικά τοπική νάρκωση στο συγκεκριμένο σημείο που θα γίνει η τοπική αφαίρεση των λιπώδους ιστού. Με αυτόν τον τρόπο, τα αποτελέσματα είναι άμεσα και η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες γίνεται μετά από σχεδόν 2 ώρες.

Οι μετέπειτα λεπτομέρειες της λιπογλυπτικής θα σας αναλυθούν λεπτομερώς από την ενημερωτική επίσκεψη που θα έχετε προηγουμένως.