Ανόρθωση Στήθους

Μία από τις επιπτώσεις που επέρχεται αναπόφευκτα με την πάροδο του χρόνου είναι η πτώση των μαστών. Η πτώση του στήθους είναι ακόμη πιο έντονη στις περιπτώσεις γυναικών όπου έχουν γεννήσει στο παρελθόν, σε όσες έχουν περάσει την μέση ηλικία, αλλά και σε αυτές που εξαιτίας κάποιας εξαντλητικής δίαιτας έχασαν απότομα λίπος από το στήθος.

Η ανόρθωση στήθους διορθώνει οριστικά την πτώση αλλά και την απώλεια όγκου του μαστού μετά από μεγάλη απώλεια βάρους ή μετά από μια ή περισσότερες εγκυμοσύνες και θηλασμό.

Το μπούστο αποτελεί το σύμβολο της θηλυκότητας για κάθε γυναίκα, και όταν το στήθος της παρουσιάζει πτώση, νιώθει ότι στερείται αυτό το βασικό της χαρακτηριστικό, έχει έλλειψη αυτοπεποίθησης και ο προβληματισμός της μπορεί ακόμη και να δημιουργεί προβλήματα και στην σεξουαλική της ζωή.

Στην Cosmetic medicine αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα της πτώσης του στήθους πραγματοποιώντας την επέμβαση ανόρθωση στήθους.

Ανόρθωση στήθους: Ποια η διαδικασία;

Η Ανόρθωση Στήθους σαν διαδικασία περιλαμβάνει την αφαίρεση της περίσσειας ποσότητας δέρματος και στην συνέχεια την ανόρθωση του στήθους
Διαρκεί περίπου μιάμιση ώρα και η ασθενής είναι υπό γενική αναισθησία. Μετεγχειρητικά η ασθενής πρέπει να φορά έναν ελαστικό στηθόδεσμο για ορισμένο χρονικό διάστημα. Σε κάποιες περιπτώσεις, εάν το επιθυμεί η ίδια η ασθενής, μεγεθύνουμε το στήθος με την τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης.

Ανόρθωση στήθους: Ποιο το αποτέλεσμα;

Η αποκατάσταση είναι ήπια και η επούλωση γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στην Cosmetic Medicine σας προσφέρουμε φυσικό αποτέλεσμα, με ένα όμορφο κομψό μπούστο και κυρίως νεανικό.