Θέλω να βελτιώσω το σώμα μου

Το σώμα μας και η εικόνα που έχουμε σχηματίσει στο μυαλό μας για αυτό επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία μας. Μικρές ή μεγαλύτερες ατέλειες πολλές φορές προκαλούν έντονη δυσαρέσκεια, απογοήτευση, θλίψη και άγχος. Ενώ έχει παρατηρηθεί ότι τα άτομα με αρνητική εικόνα για το σώμα τους αισθάνονται ευάλωτα, επηρεάζεται η αυτοεκτίμηση, η διάθεση και η λειτουργικότητά τους σε διάφορους τομείς.

Η ομάδα του Athens Cosmetic Medicine θέλοντας να καλύψει κάθε σου ανάγκη, προτείνει εξατομικευμένες λύσεις που θα σου χαρίσουν το σώμα που ονειρεύεσαι.

Απέκτησες με τα χρόνια χαλαρούς μηρούς;

Η χαλάρωση των μηρών συναντάται συχνά σε άτομα που δεν ασκούνται ή παρουσιάζουν αυξομειώσεις βάρους. Είναι μία κατάσταση ιδιαίτερα ενοχλητική καθώς επηρεάζει την συνολική εικόνα του σώματός. Με την ανόρθωση μηρών αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά και μόνιμα.

Τα μπράτσα έχουν χάσει την σφριγηλότητα τους και παρατηρείς έντονη χαλάρωση;

Αρκετά συχνά λόγω της γήρανσης ή της απότομης απώλειας βάρους συγκεντρώνεται λίπος στο κάτω μέρος των βραχιόνων, ενώ το δέρμα χάνει σταδιακά την ελαστικότητα του.
Η χειρουργική ανόρθωση βραχιόνων αντιμετωπίζει την χαλάρωση στην περιοχή, ενώ το περίσσειο λίπος απομακρύνεται με την λιποαναρρόφηση.

Ονειρεύεσαι μια επίπεδη κοιλιά;

Έχεις δοκιμάσει τα πάντα για να απαλλαγείς από το επίμονο λίπος στην κοιλιά, αλλά δεν τα καταφέρνεις; Η ομάδα του Athens Cosmetic Medicine μπορεί να σου προτείνει την κατάλληλη θεραπεία που θα σε απαλλάξει οριστικά από το πρόβλημα.

Η κοιλιοπλαστική είναι η επέμβαση που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις επίπεδη και καλοσχηματισμένη κοιλιά. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, συχνά συνδυάζεται με επεμβάσεις όπως η λιποαναρρόφηση ή επεμβάσεις στο στήθος δηλαδή, μειωτική, αυξητική κτλ, ώστε να βελτιωθεί με αυτό τον τρόπο και η συνολική εικόνα του σώματος.

Έχεις κυτταρίτιδα ή τοπικό λίπος συσσωρευμένο σε διάφορα σημεία του σώματος σου;

Αν προσπαθείς μέσω της διατροφής ή με εντατικά προγράμματα ασκήσεων να απαλλαγείς από την ‘’όψη φλοιού πορτοκαλιού’’ και δεν τα καταφέρνεις, ίσως πρέπει να επιλέξεις κάτι πιο δραστικό.

Η λιποαναρρόφηση μπορεί να απομακρύνει το λίπος από διάφορα σημεία του σώματος, χωρίς να τραυματίζει τους ιστούς, ενώ παράλληλα σμιλεύει το σώμα κάνοντας το να φαίνεται γυμνασμένο.

Το αποτέλεσμα μπορεί να ενισχυθεί με την λιπογλυπτική αφού το λίπος που θα αφαιρεθεί μπορεί να μεταμοσχευτεί σε άλλα σημεία του σώματος για να βελτιώσεις συνολικά την εικόνα σου.

Θέλεις να απαλλαγείς από την ανεπιθύμητη τριχοφυϊα;

Η απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυϊας οριστικά, μπορεί να αποδειχτεί δύσκολη υπόθεση. Η επιστημονική ομάδα του Athens Cosmetic Medicine προτείνει:

• Αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη

Μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια σε πρόσωπο και σώμα, χαρίζοντας εξαιρετικά αποτελέσματα.