Θέλω να βελτιώσω το στήθος μου

Το στήθος αποτελεί σύμβολο ομορφιάς και θηλυκότητας. Ένα καλοσχηματισμένο, στητό στήθος που τραβά τα βλέμματα είναι επιθυμία κάθε γυναίκας. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που εικόνα του δεν είναι ακριβώς αυτή;

Έχεις πολύ μικρό στήθος;

Στις μέρες μας αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Η αυξητική στήθους αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις παγκοσμίως. Είναι απόλυτα ασφαλής και μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Το στήθος παρουσιάζει χαλάρωση;

Η διαδικασία γήρανσης ή η εγκυμοσύνη και ο θηλασμός επηρεάζουν σημαντικά το στήθος. Η χαλάρωση αποτελεί ένα πρόβλημα που βασανίζει πολλές γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας. Το Athens Cosmetic Medicine αξιολογεί κάθε περίπτωση ξεχωριστά και προτείνει την κατάλληλη επέμβαση ή συνδυασμό επεμβάσεων για καλύτερα αποτελέσματα.
Ανόρθωση στήθους
• Ανόρθωση και αυξητική στήθους
• Ανόρθωση και μειωτική στήθους

Οι μαστοί σου παρουσιάζουν διαφορετική εικόνα, γεγονός που σου προκαλεί αμηχανίας;

Διόρθωσε την ανισομαστία και χάρισε στον εαυτό σου ένα όμορφο και συμμετρικό στήθος. Ανάλογα με την περίπτωση μπορεί να πραγματοποιηθεί μια ή και περισσότερες επεμβάσεις συνδυαστικά για να επιτύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα.

Δηλαδή,
Αυξητική στήθους στον έναν μαστό και ανόρθωση στήθους στον άλλο
Μειωτική στήθους στον έναν μαστό και ανόρθωση στον άλλο
Αυξητική στήθους και στους δυο μαστούς με διαφορετικό ένθεμα
Μειωτική στήθους και στους δυο μαστούς
Αυξητική στήθους στον έναν μαστό και μειωτική στήθους στον άλλο

Ταλαιπωρείσαι από το υπερβολικά μεγάλο στήθος;

Έχεις μεγάλο στήθος και αυτό επηρεάζει την καθημερινότητα σου; Ενδεχομένως αντιμετωπίζεις προβλήματα μυοσκελετικά (στην σπονδυλική στήλη και τους ώμους) και δερματικά (ερεθισμούς, παράτριμμα, φλεγμονές) αλλά και πτώση των μαστών από το βάρος; Αντιμετώπισε το πρόβλημα με την ανόρθωση στήθους και απόκτησε ένα όμορφο στήθος, συμμετρικό με το υπόλοιπο σώμα σου.

Έχεις υποβληθεί σε μαστεκτομή και είσαι έτοιμη να προχωρήσεις στην αποκατάσταση;

Η αφαίρεση του μαστού και γενικότερα οι επεμβάσεις που πραγματοποιούνται για σοβαρούς λόγους υγείας επηρεάζουν σημαντικά όπως είναι λογικό την ψυχοσύνθεση του ατόμου.

Όταν ειδικά αφορούν σημεία-όργανα του σώματος που αντιπροσωπεύουν το φύλο, πλήττουν την εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας και την αυτοπεποίθησή μας.

Η επιστημονική ομάδα του Athens Cosmetic Medicine είναι στη διάθεσή σου ώστε όταν νιώσεις έτοιμη να σε βοηθήσει να αποκτήσεις και πάλι την εικόνα που είχες με την αποκτάσταση μαστού.

Μήπως ήρθε η στιγμή να ανακτήσεις την χαμένη σου αρρενωπότητα;

Η γυναικομαστία αποτελεί σύνηθες πρόβλημα που πολύ συχνά σχετίζεται με μειωμένη αυτοπεποίθηση και συναισθήματα ντροπής και άγχους. Αν θέλεις να απαλλαγείς από το πρόβλημα και να ανακτήσεις την αυτοεκτίμησή σου μπορείς να συμβουλευτείς την ομάδα μας.