Θέλω να βελτιώσω την μύτη μου

Η μύτη αποτελεί ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του προσώπου. Βρίσκεται στο κέντρο του και επηρεάζει την συνολική του εικόνα. Επεμβαίνοντας στο σχήμα και το μέγεθός της μπορούμε να αποκαταστήσουμε την συμμετρία στο πρόσωπο.
Παράλληλα η μύτη επηρεάζει και την αναπνοή. Ζητήματα όπως ένα στραβό διάφραγμα μπορεί να δυσκολέψουν την αναπνοή μας και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Θέλεις να αλλάξεις το μέγεθος και το σχήμα της μύτης σου αλλά φοβάσαι το χειρουργείο;

Αν θέλεις να βελτιώσεις το σχήμα της μύτης σου αλλά φοβάσαι το χειρουργείο, μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Η χρήση ενέσιμων υλικών γεμίσματος (fillers) όπως το υαλουρονικό οξύ επιτρέπει αυτή την αλλαγή, κυρίως σε μύτες που είναι φυσιολογικές ή μικρές. Η έγχυσή του πραγματοποιείται εύκολα και γρήγορα στο ιατρείο.

Πότε να επιλέξω ρινοπλαστική;

Αν βαρέθηκες τα σχόλια για την μύτη σου, τότε ήρθε η στιγμή να κάνεις κάτι για αυτό. Η ρινοπλαστική είναι μια απόλυτα ασφαλής επεμβατική μέθοδος που μας δίνει την δυνατότητα να αλλάξουμε οριστικά το μέγεθος και το σχήμα της μύτης.

Η ρινοπλαστική μπορεί να αποκαταταστήσει και λειτουργικά προβλήματα που σχετίζονται με το διάφραγμα. Το διάφραγμα βρίσκεται στο κέντρο της κοιλότητας της μύτης και διευκολύνει την αναπνοή. Το βασικότερο πρόβλημα στο ρινικό διάφραγμα είναι η σκολίωση (στραβό διάφραγμα). Το ζήτημα αυτό δυσχεραίνει την αναπνοή, αφού μικραίνει τον χώρο στη μια θαλάμη, τον χώρο από τον οποίο διέρχεται ο αέρας.