Υπηρεσίες για τον άνδρα

Ο σύγχρονος άνδρας έχει απαλλαχτεί από τα ταμπού του παρελθόντος που τον εμπόδιζαν να ασχοληθεί ουσιαστικά με την βελτίωση της εικόνας του. Έχοντας πλέον στην διάθεσή πολλές επεμβατικές και μη θεραπείες έχει την δυνατότητα να αλλάξει ό,τι τον δυσαρεστεί.

Αραίωσαν τα μαλλιά σου;

Η τριχόπτωση μπορεί να ξεκινήσει αμέσως μετά την ενηλικίωση επηρεάζοντας σημαντικά την αυτοπεποίθηση του άνδρα. Αν σε δυσαρεστεί το γεγονός πως χάνεις τα μαλλιά σου, ανέλαβε δράση σήμερα. Η επιστημονική ομάδα του Athens Cosmetic Medicine εφαρμόζει τις πλέον σύγχρονες μεθόδους για την εμφύτευση μαλλιών.

Σε δυσαρεστεί η εικόνα της μύτης σου;

Μια μεγάλη και γαμψή μύτη επηρεάζει αρνητικά την συνολική εικόνα του προσώπου. Αν θέλεις να αλλάξεις το σχήμα ή το μέγεθός της, σου προτείνουμε:
Ρινοπλαστική
Υαλουρονικό οξύ

Στη διάρκεια της ρινοπλαστικής μπορούν να διορθωθούν και προβλήματα που επηρεάζουν την αναπνοή όπως το στραβό διάφραγμα.

Ανανέωσε την επιδερμίδα σου

Ο χρόνος, οι περιβαλλοντικοί παράγοντες και ο τρόπος ζωής, αφήνουν τα σημάδια τους στο δέρμα μας. Ρυτίδες, γραμμές και χαλάρωση, κάνουν σταδιακά την εμφάνισή τους στο πρόσωπό σου. Αν θέλεις να απαλλαχθείς από αυτά και να ανανεώσεις την εικόνα σου μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε επεμβατικές και μη θεραπείες.

Υαλουρονικό οξύ
Βοτουλινική τοξίνη
Μεσοθεραπεία
Fractional laser
Facelifting

Ανάκτησε την χαμένη σου αυτοπεποίθηση αντιμετωπίζοντας την γυναικομαστία

Η γυναικομαστία είναι ένα σοβαρό ζήτημα που απασχολεί ένα σημαντικό ποσοστό των ανδρών. Εκτός από την εμφάνιση επηρεάζει αρνητικά και την ψυχολογία του άνδρα, κρατώντας τον μακριά από δραστηριότητες που αγαπά και δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις του με το άλλο φύλο. Αν νιώθεις έτοιμος να δώσεις οριστική λύση, η επιστημονική ομάδα του Athens Cosmetic Medicine είναι στο πλευρό σου.

Θέλεις να απαλλαγείς από την περίσσεια λίπους στην περιοχή της κοιλιάς;

Η καθιστική ζωή και οι λαναθασμένες διατροφικές επιλογές έχουν σαν αποτέλεσμα την συσσώρευση λίπους στην περιοχή της κοιλιάς. Αν θέλεις να απομακρύνεις το τοπικό πάχος οριστικά και να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά, μπορείς να προχωρήσεις σε:
• Κοιλιοπλαστική
• Λιποαναρρόφηση

Μην ενδείδεις στα πειράγματα για τα πεταχτά αυτιά σου. Αντιμετώπισε οριστικά το πρόβλημα

Τα πεταχτά αυτιά αποτελούν ένα πρόβλημα που απασχολεί γυναίκες και άνδρες από την παιδική κιόλας ηλικία. Αν θέλεις να αντιμετωπίσεις το ζήτημα τότε ήρθε η στιγμή να προχωρήσεις σε ωτοπλαστική.