Συχνές Ερωτήσεις και Οι Απαντήσεις τους!

Πότε πρέπει να απευθυνθώ σε έναν πλαστικό χειρουργό;
Αρχίστε με την εικόνα σας και τα θέλω σας. Προσπαθήστε να ανακαλύψετε ποια φυσικά χαρακτηριστικά σας αρέσουν και ποια θα θέλατε να βελτιώσετε.
 
Οι επιθυμίες σας για επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής θα πρέπει να είναι συγκεκριμένες. Ο πλαστικός χειρουργός δεν είναι θαυματοποιός και πρέπει να αποδεχτείτε τι μπορεί να κάνει για εσάς και τι δεν μπορεί.
 
Σε οποιαδήποτε επέμβαση και να αποφασίσετε ότι θέλετε να πραγματοποιήσετε θα πρέπει η απόφαση να είναι δική σας και όχι για άλλο άτομο.
Ποιές γυναίκες είναι υποψήφιες για αυξητική στήθους;

Η αυξητική στήθους έχει ενδείκνυται σε κάθε γυναίκα με μικρούς μαστούς, είτε πρόκειται για συγγενή υποπλασία ή απλασία των μαστών, είτε για γυναίκες με μείωση του μεγέθους του στήθους ή και πτώση αυτού μετά από απώλεια βάρους, σε γυναίκες μετά την εγκυμοσύνη ή σε μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες.

Σε ορισμένες περιπτώσεις η αυξητική του στήθους δεν είναι αρκετή από μόνη της για να διορθώσει ένα πτωτικό στήθος αλλά ενδέχεται να χρειάζεται να συνδυαστεί με κάποια τεχνική μαστοπηξίας (κοινώς ανόρθωσης) προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τι μπορώ να διορθώσω κάνοντας Lifting;

Οι ασθενείς που θέλουν να διορθώσουν μία από τις παρακάτω περιπτώσεις το Lifting προσώπου είναι η λύση!

  • Βαθιές ρυτίδες κάτω από τα μάτια
  • Χαλάρωση του μέσου προσώπου
  • Βαθιές ρυτίδες μεταξύ της μύτης και του στόματος (ρινολοβιακές πτυχές)
  • Χαλαρές περιοχές λίπους
  • Χαλαρό δέρμα και λίπος κάτω από το σαγόνι και τη γνάθο

σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να γίνει διάγνωση του προβλήματος και στην συνέχεια μαζί με τον πλαστικό σας χειρούργο θα βρείτε την τέλεια μέθοδο στο πρόβλημα σας.

Διόρθωση ρυτίδων. Ποιά είναι η πιό αποτελεσματική μέθοδος;

Είναι ένα πολύ συχνό πρόβλημα και σε πολλές περιπτώσεις το συναντάμε και σε άτομα κάτω των 30 χρόνων. Θέλουμε να τονίσουμε με αυτό ότι κάθε χρόνο όλο και περισσότερα άτομα προχωράνε στην αφαίρεση ρυτίδων.

Αποτελεσματικές τεχνικές για την εξάλειψη των ρυτίδων είναι το lifting αλλά και το Botox.

Όμως την τελική απόφαση σύμφωνα με το πρόβλημα που έχετε θα την πάρει ο γιατρό σας.

Είναι επώδυνη μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής;

Εξαρτάται από την επέμβαση που θα πραγματοποιήσετε. Στις περιπτώσεις επεμβάσεων με τοπική αναισθησία, το αναισθητικό εξασφαλίζει την απουσία πόνου και κατ επέκταση την ομαλή διεξαγωγή του χειρουργείου , παρόλο που μπορεί να νιώσετε μια λεπτή αίσθηση πίεσης στο χειρουργημένο μέρος δεν θα σας πονέσει καθόλου.

Αν σας χορηγηθεί αναισθησία με μέθη τότε θα είστε σε μια ήρεμη κατάσταση, δίκην ύπνου, κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της επέμβασης. Με αυτό τον τύπο αναισθησίας το πρώτο που θα ακούσουμε από εσάς θα είναι : «αυτό ήταν; Τελείωσε;».

Σε επεμβάσεις που απαιτούν γενική αναισθησία ο  αναισθησιολόγος αναλαμβάνει την παρακολούθηση και την ασφάλειά σας, χωρίς φυσικά να αντιληφθείτε το παραμικρό από τη διαδικασία της επέμβασης.

Μετά το χειρουργείο, οποιαδήποτε αίσθηση πόνου συνήθως ελέγχεται ικανοποιητικά μέσω φαρμακευτικής αγωγής και υποχωρεί σταδιακά με την πάροδο των ημερών.

Τι τύπος αναισθησίας θα χρειαστεί για την επέμβαση;

Ανάλογα με το είδος της επέμβασης και την επιθυμία του ασθενούς επιλέγετε η κατάλληλη αναισθησία που μπορεί να είναι: τοπική αναισθησία (κρέμες ή gel), ενέσιμη τοπική αναισθησία (τοπική ή περιοχική), ενδοφλέβια νευροληπτοαναλγησία (μέθη), γενική αναισθησία (με ή χωρίς ενδοτραχειακή διασωλήνωση).

Ποιά είναι η σχέση των ανδρών με την πλαστική χειρουργική;

Η αισθητική χειρουργική έπαψε πια να είναι «ταμπού» και για τους άνδρες. Ο αριθμός αισθητικών επεμβάσεων που πραγματοποιούνται σε άνδρες έχει αυξηθεί εντυπωσιακά τα τελευταία χρόνια.

Η βλεφαροπλαστική, η κοιλιακή λιποαναρρόφηση και η επέμβαση για την αντιμετώπιση της γυναικομαστίας είναι οι πιο συχνές επεμβάσεις που ζητούν οι άνδρες, αφού τα βλέφαρα και το μεσαίο τμήμα του σώματος είναι από τα πρώτα σημεία που εμφανίζουν τα σημάδια της γήρανσης.

Ιδιαίτερα δημοφιλείς, όμως, παραμένουν και η ρινοπλαστική, η μεταμόσχευση μαλλιών, αλλά και μη επεμβατικές τεχνικές, όπως ενέσιμα υλικά στο πρόσωπο, αφού οι άνδρες όλο και περισσότερο ενδιαφέρονται να παραμείνουν ανταγωνιστικοί και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει η φωνή μου μετά από επέμβαση ρινοπλαστικής;

Η ρινοπλαστική είναι μια επέμβαση που “ασχολείται” με το σκελετό της μύτης, ο οποίος δεν είναι στοιχείο που παίζει ρόλο στη χροιά της φωνής του ατόμου. Η αισθητική αλλαγή της μύτης δεν αλλάζει τη φωνή.

Κλείστε το Ραντεβού σας Εδώ!

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση : Γκυιλφόρδου 1 & 28ης Οκτωβρίου, Αθήνα T.K. 10434

Τηλέφωνα : 210 88 111 22693 74 62 663

Γράψτε μας αν θέλετε να γνωρίζουμε κάτι περισσότερο

Before & After Photo Gallery

Πρόσωπο

Επεμβατικές θεραπείες

Μη επεμβατικές θεραπείες

Σώμα

Επεμβατικές θεραπείες

Στήθος

Επεμβατικές θεραπείες